Logo for Bilbyen Silkeborg

Oles Auto

Oles Auto
Bavnehøjvej 7
8600 Silkeborg

86 81 14 04
86 80 66 04

oles-auto@olsen.mail.dk
www.olesautosilkeborg.dk/

Del din erfaring om denne forhandler.
Skriv kommentar herunder

1 comments:

Kim Eriksen sagde ...

Købte en brugt bil hos Ole's Auto den 1. december 2011, som i.flg. Ole selv, "kun" skulle bruge en kærlig hånd på justeringen af bremserne - og så "et par tusinde kroner" for at kunne gå igennem syn senest den 11. 12. 2011.

Det var LANGT fra tilfældet, for da jeg fik den op på en lift hos min mekaniker, kunne jeg konstatere, at der minimum skal laves rust for et par tusinde kroner, at udstødningssystemet skal udskiftes (det er kun katalysatoren der kan genbruges, at de knækkede kofangere vil være et problem ved syn (da der er skarpe og spidse kanter der stikker ud) og mange andre småting i vejen med bilen, som skal laves inden jeg kører bilen til en synshal.
I alt - UDEN arbejdsløn - bedømmer mekanikeren bilen til at komme til at koste mig et minimum af 8.000,- mere, alene for at få bilen igennem et syn.

Det var ikke hvad Ole fra Ole's Auto fortalte mig da jeg indgik købsaftalen!
Men, følte da at jeg har retten på min side og var sikret mod at hænge på bilen, da Ole's Auto på deres hjemmeside reklamerer med "Garanti ifølge købeloven". Så SKAL jeg som køber kunne fortryde bilkøbet og få mine penge retur, hvilket ikke er tilfældet.

Så alt i alt bedømmer min oplevelse af Ole's Automobiler som værende temmelig dårlig!

Send en kommentar